Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

CORONAVIRUS I ELS NOSTRES ANIMALS DE COMPANYIA

Amb tot el que estem visquem els darrers dies, amb tota aquesta nova i alarmant situació, amb tot el neguit que patim pels nostres majors i els nostres fills…Al nostre costat queden els de sempre, els que no acaben d’entendre què és el que passa però que amb la seva fidelitat i amor incondicional estan al nostre costat passi el que passi…Els nostres animals de companyia.

Però, fins a quin punt és segur tenir-los a casa amb el que està passant…i si jo he donat positiu al Coronavirus? Es podrà afectar també el meu gos, el meu gat…Podrà passar-lo a altra gent?

Amb totes aquestes preguntes que ens inquieten o preocupen a tots en aquests moments hem volgut fer un recopilatori de les últimes dades que el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ha posat en disposició de tots els veterinaris per tal que ho difonguin als seus clients i atorgar una mica de llum davant aquesta nova situació.

El meu gos pot contagiar-se del Covid-19?

Amb les últimes dades científiques no hi ha cap evidència de què els animals domèstics puguin desenvolupar aquesta malaltia ni tan sols que es puguin infectar…

Així i tot, a partir de l’OMS es van desenvolupar una sèrie de mesures higièniques per fer servir amb els nostres animals de companyia, ja que tot i que no poden desenvolupar la malaltia provocada pel Covid-19 sí que poden ser transmissors passius, és a dir, si el nostre gos o gat és tocat per una persona que té la malaltia i, en aquell moment està excretant el virus, pot ser que aquest quedi en el pèl de la mascota i, en ser tocada per una altra persona, pot esdevenir el contagi… Difícil? Sí, però pot passar.

Quines són les mesures higièniques a seguir amb la nostra mascota?

-Rentar-se les mans amb aigua i sabó després de tocar els animals.

-Evitar tocar-se la boca, nas i ulls després de tocar els animals.

-NO cal posar mascareta als animals.

Puc tenir el meu gos amb mi si he donat positiu al Coronavirus?

La primera recomanació en aquest aspecte és la de deixar els nostres animals amb alguna persona que estigui sana.

En aquest cas, l’animal haurà de fer servir bols de menjar i agua diferents dels que tenia a casa, així com un altre coixí o llit o qualsevol nino o estri que pogués estar en contacte amb la persona contagiada.

Si el propietari decideix quedar-se amb el seu animal, haurà de posar-se mascareta per estar amb ell, no podrà treure’l a passejar ni al veterinari si calgués i, si ha d’anar al veterinari, caldrà avisar al professional que el animal ha estat amb un positiu de coronavirus per tal de prendre les mesures adients.

Consells per està confinat amb la teva mascota:

Si has d’estar confinat a casa amb la teva mascota, intenta seguir una rutina el més normal possible, ja que ells no entenen el que passa i et pots trobar amb problemes de conducte quan torneu a la vida normal.

1. Intenta fer les rutines normals.
2. No el treguis més cops del compte.
3. No el deixis a amics o familiars per tal que ells puguin sortir al carrer.
4. No li donis més afecta del normal.

Et semblarà que són tonteries, però com hem comentat ells no saben el que passa ni els hi podem explicar.

APORTACIÓ DE L’HOTEL CANÍ EL VILÀ

Des de l’Hotel Caní el Vilà hem volgut posar a la vostra disposició aquesta informació per tal de veure que els animals no representen un perill davant l’epidèmia que estem vivint aquests dies i, que tot i que amb unes mínimes mesures d’higiene podem mantenir-los al nostre costat.

De totes maneres, som conscients també que hi haurà persones que ja sigui perquè malauradament han de fer una quarantena estricte i no poden sortir de casa, ja sigui perquè han de cuidar als seus majors o bé, per raons de feina no podran cuidar com cal a les seves mascotes.

És per això que us continuem oferint els nostres serveis professionals en cuidar les vostres mascotes i, durant aquests temps, ( 15 dies inicialment) podreu fer servir el codi promocional corona a l’hora de fer reserva.

Si esteu en un dels casos esmentats abans per tal de poder facilitar la vostra vida i la de les vostres mascotes, volem aportar la nostra part més solidària oferint-vos un descompte del 50%  pels nostres serveis. Pots comprovar disponibilitat i pressupost a RESERVES

Res més per la nostre part, desitjant que aquesta tempesta passi al més aviat possible i tot torni a la normalitat per poder tornar a  gaudir de les nostres mascotes a l’aire lliure i plens de salut.

Saluts a tots!!

Equip de l’Hotel Caní el Vilà

Si tens algun dubte ens pots escriure a info@hotelcanielvila.com o trucar-nos a 696867476 , estarem encantat de poder-te Ajudar!