Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Aquest curs online consta de temes molt importants sobre l’educació del vostre cadellet, que us anirem lliurant a mida que aneu llegint i sol.licitant els apunts. Aquest temes han estat elaborats a base de coneixements adquirits al llarg de 15 anys d’experiència.

Si encara heu d’adquirir un cadell o gos i dubteu, us animem a llegir o contestar vuit preguntes claus del perquè voleu tenir un gos: VUIT PREGUNTES PER SABER SI NECESSITO UN GOS

Per a accedir al primer tema heu de completar el següent formulari. Al enviar, si li obrirà una pantalla emergent on li facilitem la clau per  poder accedir al tema. Un cop llegit, si voleu accedir al següent, heu d’enviar de nou el formulari reduït (cal que poseu el vostre email correcte).

Aquest curs no substitueix la socialització del cadell dels 2 als 4 mesos, és molt important que presenteu tot al vostre cadell en aquest període de temps. Us podeu inscriure al curs de socialització presencial per quan el cadell pugui sortir al carrer.

Formulari per a accedir al tema “Àrea de confinament”:

Nom i cognoms

Email

Telèfon mòbil

Població

Nom mascota

Raça/sexe

Data de naixement

Com ens has conegut?

TEMES CURS ONLINE:

NOTA: les dades que ens faciliteu passen a un arxiu privat i protegit, i només seran utilitzades  per a informar de les nostres promocions. En tot moment hi podreu accedir per a modificar-les, actualitzar-les o donar-vos de baixa.