Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

La domesticació és el procés pel qual la nostra espècie exerceix un control sobre una altra. El control és la clau per aconseguir una convivència gos-home de qualitat i amb equilibri.

L’educació del gos comença des del primer dia que entra a casa, ensenyant el gos on ha de fer les seves necessitats, on ha de dormir, on menja … etc.
L’ensinistrament és una part important de l’educació del nostre gos, l’obediència que li ensenyem durant l’ensinistrament ens permet tenir un bon control, que utilitzarem per poder educar-lo en diferents situacions del dia a dia.
També, mentre ensenyem obediència al nostre gos, li estem ensenyant a resoldre situacions per obtenir el premi final, mentre resol aquestes situacions a d’utilitzar la part exterior del cervell (còrtex) que és el que s’encarrega del pensament (part cognitiva).
Mentre utilitza el còrtex, la part central o sistema límbic queda anul·lat, aquesta és la part encarregada de les emocions, de manera que obtenim un gos més cerebral i menys emocional, que controla els seus impulsos i emocions, en definitiva, un gos més tranquil i equilibrat.

Aquest curs d’educació va encarat perquè vostè tingui una millor convivència amb el seu gos, i en ser de formació, junts puguin resoldre problemes que se’ls hi pot presentar el dia a dia.

Anem a aprendre les ordres bàsiques com, seu, terra, caminada al costat, quiet, venir a la crida, calma, etc, així com solucionar problemes que ja tenim amb el nostre gos.

Els nostres mètodes són totalment naturals i sempre respectant el gos, aconseguint així un vincle i motivació idoni per poder treballar en harmonia i alegria.

PROGRAMA:

  • 1 classe teòrica.
  • 1 classe almenys al domicili per estructurar la rutina del gos i enriquir l’ambient.
  • 5 Classes individuals, amb el gos i seus  guies al nostre centre a hores a convenir.
  • 5 Classes en grup, aplicarem tot el que hem après individualment a fer-ho en grup i distraccions.

Plaç d’inscripció obert, apuntat ja i no esperis a tenir problemes més difícil de  solucionar!!

En un minut pots emplenar el següent formulari-test i et direm sense compromís quina és la millor opció possible QÜESTIONARI DE CONDUCTA

Preu: 320€ ( es pot fraccionar en dos quotes de 160 € )

Feu inscripció per assistir(sense compromís) al següent formulari :

El vostre nom i cognoms (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telèfon mòbil (obligatori)

Població

Raça i edad gos

El vostre missatge

Alumnes de l’edició passada: