Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

DiVeR aGiLiTy: Un nou concepte de passar-t’ho bé!!

El Diver Agility és un concepte nou de fer esport, ple de diversió i amb poques normes.

Qui ho pot fer?

Aquesta modalitat d’Agility està pensada per a tots els gossos independentment de quina sigui la seva raça i tamany, a condició de no patir cap malaltia o defecte físic que l’incapaciti per a córrer.

L’agility està especialment aconsellat per a aquells gossos que viuen a les ciutats i passen gran part del seu temps en espais reduïts , constituint per a ells una manera de desfogar-se i  un contacte amb la naturalesa, a més d’un motiu per a reforçar el vincle d’amistat amb el seu amo i mantenir-se en bona forma.

Nosaltres us posem la pista i els obstacles i vosaltres només haureu de triar el horari que més us convingui.  Les ganes de passar-t’ho bé amb el teu gos corren del teu compte!!

Quins beneficis té practicar Agility?

Practicar Agility amb el teu gos reforça encara més el vincle que teniu perquè junts formeu un equip!

La pràctica d’aquest esport reportarà beneficis en la salut mental i física del vostre gos, i també a la vostra. A més, la qualitat de vida del vostre gos millorarà de forma exponencial.

Quins coneixements previs ha de tenir el meu gos?

Si el vostre gos ja disposa d’una obediència bàsica, BINGO! Ja podeu començar a córrer obstacles.

Si pel contrari el vostre gos no fa gaire cas, nosaltres us podem donar un cop de mà amb  unes classes d’iniciació a l’Agility. Quan el vostre gos vegi com es gaudeix fent aquest esport, ja veureu com canvia la seva actitud i la vostra complicitat!! Els fets ho demostraran…

A l’Hotel caní el Vilà us ho posem fàcil, molt fàcil….i a més és gratuït poder accedir a les nostra pista d’agility:

  1. Empleneu i envieu el breu formulari i us confirmem la sol·licitud.
  2. Veniu el primer cop a la nostre oficina on us facilitarem una clau per poder accedir a la pista.

  3. Podreu venir sempre que volgueu dins el nostre horari i sempre hi quant no estigui la pista reservada ( trobareu les reserves d’hores en el calendari d’abaix)

  4. Si voleu reserva pista per vosaltres sols, ho podeu fer per 3 euros/hora o bé comprant bons de 5 o 10 hores a preus reduïts.

A més en acabar d’entrenar i divertir-vos, podreu fer és de la nostra piscina condicionada per a gossos per poder refrescar el vostre atleta. I si ho desitgeu, també podreu fer ús d’una dutxa per a vosaltres!!!

Nom i cognoms

Email

Telèfon mòbil

Població

Nom mascota

Raça/edat/sexe

repeteix el codi de seguretat:

captcha

Si desitgeu més informació d’agility de competició feu click  aquí