Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Has de deixar els teu gos per una temporada llarga? O per diferents circumstàncies ja no pots fer-te càrrec d’ell? Nosaltres te’l cuidarem i te’l mimarem tant com faci falta i ens ocuparem de totes les seves necessitats (vacunes, desparasitacions internes i externes) i li donarem si ho necessita, la medicació que hagi de prendre. També el durem al veterinari un cop a l’any per fer-li una revisió completa i la prova de leishmania. Podràs venir a buscar-lo o a veure’l sempre que vulguis per passar un dia amb ell… o varis! Informa’t dels nostres preus, et farem un pressupost depenent de les necessitats del gos.
Informa’t sobre els preus de residència permanent i estades llargues (inclou vacunes, desparasitació interna cada 3 mesos, collar scalibur durant els mesos de primavera a tardor -dos collars- i visita per revisió completa al veterinari incloent la prova de leishmaniosis un cop a l’any)
Els gossos de residència semi-permanent o permanent estan en apartaments de 16m2 amb habitacions interiors , abeuradors automàtics , calefacció per el terra. Tenen, per suposat, sortida a les zones d’esbarjo varies hores al dia.

Ens podeu sol·licitar informació o qualsevol dubte que tingueu omplint i enviant el formulari i ens posarem amb contacte amb vostè:

Nom i cognoms

Email

Telèfon mòbil

Població

Nom mascota

Raça/edat/sexe

Servei

consulta

 He Llegit i accepto les polítiques de privacitat

repeteix el codi de seguretat:

captcha