Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Hotel Caní El Vilà és una residència canina situada al terme de Calders, Barcelona, en un paratge molt bonic i natural.Des del nostre inici a l’any 2004, hem volgut donar un concepte totalment nou a l’estada i al descans dels nostres millors amics: els gossos. I no hem parat de millorar en infraestructures, qualitat i serveis. Establiments col·laboradors, veterinaris de la zona i clients satisfets són la millor carta de presentació i publicitat per a nosaltres.

Actualment disposem d’habitacions Prèmium i habitacions Suite, totes elles connectades a espais verds d’esbarjo i piscina condicionada. Fem recollida i entrega a domicili a tota la província (consultar). I oferim també els següents serveis:

Oferim els nostres serveis com a residència canina a Barcelona, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, l’Hospitalet de Llobretat així com a d’altres grans poblacions de l’Àrea Metropolitana i també abarquem altres zones com Igualada (Anoia), Vic (Osona), Berga (Berguedà), Solsona (Solsonès) i tots els municipis en un radi aproximat de 80km.

Hotel Caní El Vilà té NUCLI ZOOLÒGIC otorgat per la Generalitat de Catalunya amb número 2500035-B : Residencia canina Barcelona, Residencies canines Barcelona, Residencia felina Barcelona, Residencias caninas Barcelona, Residencia gossos i gats Barcelona, Hotel perros y gatos Barcelona, Guarderia canina Barcelona, Guarderies Canines Barcelona, Guarderias caninas Barcelona