Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Aquest servei està enfocat al propietari que ha d’absentar-se alguns dies i necessita que algú de confiança cuidi de la seva mascota al propi domicili.

El servei consta d’1 o 2 visites al dia per poder treure el gos a passejar i seguidament donar-li la toma de menjar que li pertoca, raspallar-lo… etc. L’estona depèn de l’animal, entre 30 i 60 minuts cadascuna. Si el propietari ho prefereix podem enviar-li al mòbil un missatge sms quan haguem acabat el servei per informar-lo de que tot ha anat correctament.

Els serveis estaran sotmesos a l’aprovació després d’una entrevista amb el propietàri i la seva mascota. També dependrà de la població on fer el servei, per obtenir més informació i preus poseu-vos en contacte amb nosaltres i li enviarem un pressupost sense compromís.

Tots els serveis seran realitzats per personal especialitzat i de confiança, assessorats per l’Hotel Caní el Vilà i tots seguint els mateixos protocols en la realització del treball.

Tots els serveis tenen una assegurança de Responsabilitat Civil.

Ens podeu sol·licitar informació o qualsevol dubte que tingueu omplint i enviant el formulari i ens posarem amb contacte amb vostè:

Nom i cognoms

Email

Telèfon mòbil

Població

Nom mascota

Raça/edat/sexe

Servei

consulta

 He Llegit i accepto les polítiques de privacitat

repeteix el codi de seguretat:

captcha