Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Quants cops al dia surten a passejar els gossos?

A l’Hotel Caní les sortides mínimes al dia son dues i duren entre una i dues hores i, en tot moment, els gossos estan supervisat pel personal altament qualificat de l’Hotel.

 I si la meva gossa té el zel?

A l’hora de realitzar l’entrada, és molt important que ens informin des de quan la seva gossa està en zel, o si l’ha de tenir en breu. Si la seva gossa té el zel durant l’estada a l’Hotel, no estarà mai en contacte amb d’altres mascles ni femelles dominants, per tal d’evitar disgustos.

 En quin horari he de portar el meu gos al Hotel?

Les entrades a l’Hotel Caní hauran de ser efectuades dins de l’horari establert de la temporada, sent la primera hora les 11:00 del matí.

 En quin horari l’he de recollir?

Les sortides s’hauran d’efectuar des de les 11:00 fins la 13:00. A partir d’aquesta hora, l’Hotel Caní es reserva el dret de cobrar un suplement de mig dia.

I si jo no el puc portar o recollir?

A l’Hotel Caní hi pensem en tot, i disposem d’un servei de transport per a recollir o portar el seu gos a casa seva. Podran consultar els preus a l’hora de fer la reserva.

 Quin menjar li donen a l’Hotel Caní?

Li donem pinso  gamma super-prèmium dos cops al dia, però també poden portar el seu pinso si el gos és delicat.

 I si el meu gos pren medicació o necessita alguna cura?

En el cas que el seu gos hagi de prendre medicació del tipus que sigui, serà necessari indicar per escrit el nom del medicament i la dosis diària a prendre.

 I si el meu gos no és sociable amb altres gossos?

És de suma importància que ens informin amb detall del comportament del seugos i de la seva sociabilitat amb altres animals, sobretot si és agressiu amb les persones o amb els altres animals. En aquest cas és necessari que porti morrió.

A les hores d’esbarjo es donarà l’oportunitat de relacionar-se amb d’altres gossos si la seva conducta ho permet. En tot moment el gos estarà atès per el personal altament qualificat de l’Hotel Caní.

 Amb quins gossos es relacionarà el meu gos?

Els gossos surten a passejar per tamanys, és a dir, que separem els gossos petits, mitjans i grans, vigilant sempre la seva socialització.

Cada gos és diferent i les seves necessitats també. N’hi ha que prefereixen estar amb d’altres gossos per jugar i córrer junts, d’altres però, sinó son gaire sociables, surten sols i llavors els fem córrer i jugar nosaltres mateixos.

 Hi ha algun requisit per a portar el gos a l’Hotel?

Els gossos han de portar les vacunes al dia, han d’estar desparasitats externa i internament, portar protecció contra paràsits externs i mosquits, i portar el microxip de identificació.

L’Hotel Caní recomana que demaneu al vostre veterinari dels requisits per a portar el vostre gos al nostre centre. Així mateix, per estades de més de 3 nits,  han de portar la vacuna de parainfluencia contra la traqueobronquitis infecciosa ( Norvibac KC), ja que aquest virus es pot contagiar inclús 15 dies després de la data de curació.

 El meu gos pot agafar alguna malaltia o virus a l’Hotel?

Tots els gossos que entren a l’Hotel Caní estan sans. D’aquesta manera és com evitem que hi puguin haver contagis.

En el cas que durant l’estada el vostre gos es posés malalt, ens posem en contacte amb el seu veterinari per tal de procedir amb el tractament que ell cregui més oportú, i els informem abans de prendre qualsevol decisió.

 Es poden visitar les instal·lacions abans de fer la reserva?

I tant! Només ens han de trucar per tal de confirmar la seva visita i els ensenyarem les nostres instal·lacions. Si ho prefereixen poden venir acompanyats del seu gos.

 Què passa si el meu gos fa les seves necessitats a la seva habitació?

A l’Hotel Caní, netegem cada dia les habitacions, així que si el teu gos embruta la seva habitació, no es preocupin, doncs ho recollirem de seguida.

 Perquè el meu gos sembla enfadat o apàtic després de les vacances a l’Hotel?

Durant l’estància a la nostra residència, els animals pateixen el que denominem Euestrés o Estrés positiu, relacionat directament amb les impressions del mon extern i no produeix cap desequilibri orgànic, arribant inclús a ser agradable. Aquest estrès provoca una acceleració de l’organisme i, al desaparèixer, provoca una relaxació total del mateix.

És degut a això que els gossos, quan tornen a casa, poden presentar símptomes d’esgotament o falta d’activitat, però no us preocupeu, no estan malalts, no estan enfadats amb vostès ni tampoc estan deprimits. Simplement el seu cos necessita descansar i recuperar-se de totes les emocions viscudes durant les vacances.

 Haig de portar-li les seves coses?

Nosaltres els recomanem que portin el seu llitet o tovallola… o alguna cosa que faci olor de “casa seva”. També podeu portar la seva joguina preferida, i si són molt especials, els seus recipients del menjar i de l’aigua.  Aquests aspectes els ajuden a sentir-se millor i més protegits.

Per a poder revisar que tenen totes les vacunes al dia, serà necessari que ens portin la cartilla de vacunes o el passaport europeu a la hora de realitzar el check-in.

 I si l’haig de deixar una temporada llarga?

A partir de 21 dies d’estada ja podrà gaudir de importants descomptes, però si ha de deixar el seu gos una temporada llarga o, per diferents circumstàncies, ja no es pot fer càrrec d’ell, nosaltres el cuidarem i el mimarem tant com faci falta i ens ocuparem de totes les seves necessitats (vacunes, desparasitacions internes i externes) i li donarem si ho necessita, la medicació que hagi de prendre. També el durem al veterinari un cop a l’any per fer-li una revisió completa i la prova de leishmània.

Podrà venir a buscar-lo o a veure’l sempre que vulgui per a passar un dia amb ell… o varis! Informis dels nostres preus, i li farem un pressupost depenent de les necessitats del gos.

Els gossos de residència semi-permanent o permanent estan en apartaments de 16m2 amb habitacions interiors , abeuradors automàtics , calefacció per el terra. Tenen, per suposat, sortida a les zones d’esbarjo varies hores al dia.

 Com puc fer una reserva?

Si clica al menú RESERVES ONLINE que trobarà a la part superior de la nostra web, i omple el formulari amb les dades que et demanem,  li enviarem en un plaç màxim de 24 h un pressupost per a la seva acceptació.