Hotel Caní El Vilà

Residència canina Barcelona

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Hotel Caní El Vilà és una residència canina situada al terme de Calders, Barcelona, en un paratge molt bonic i natural.
Des del nostre inici a l’any 2004, hem volgut donar un concepte totalment nou a l’estada i al descans dels nostres millors amics: els gossos. I no hem parat de millorar en infraestructures, qualitat i serveis. Establiments col·laboradors, veterinaris de la zona i clients satisfets són la millor carta de presentació i publicitat per a nosaltres.

Actualment disposem d’habitacions Standar i habitacions Prèmium, totes elles connectades a espais verds d’esbarjo i piscina condicionada (Galeria Fotos o a facebook). Fem recollida i entrega a domicili a tota la província (consultar). I oferim també els següents serveis:

Oferim els nostres serveis com a residència canina a Barcelona, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, l’Hospitalet de Llobretat així com a d’altres grans poblacions de l’Àrea Metropolitana i també abarquem altres zones com Igualada (Anoia), Vic (Osona), Berga (Berguedà), Solsona (Solsonès) i tots els municipis en un radi aproximat de 80km.

Hotel Caní El Vilà té NUCLI ZOOLÒGIC otorgat per la Generalitat de Catalunya amb número 2500035-B : Residencia canina Sabadell, Residencies canines Sabadell, Residencia felina Sabadell, Residencias caninas Sabadell, Residencia gossos i gats Sabadell, Hotel perros y gatos Sabadell, Guarderia canina Sabadell, Guarderies Canines Sabadell, Guarderias caninas Sabadell